Waarmee kunnen we je helpen?

Prijs calculatorOfferte aanvragen
Contact info
085 060 8686
info@wrappenkeukens.nl
Spaarnwouderweg 1125K
2141 BN Vijfhuizen
5 uit 5 op basis van 57 reviews

Keuken Renoveren Ontdek de Voordelen?

Tijd voor verandering! Zeg vaarwel tegen die oude, saaie keukenkastjes en versleten werkbladen.

Met ons ervaren team van professionals kun je jouw keuken in slechts één dag omtoveren tot een prachtig meesterwerk waar je trots op zult zijn.

Je hoeft geen fortuin uit te geven aan een dure traditionele keukenrenovatie, waarbij alles moet worden vervangen? Want wij wrappen jouw keuken, waardoor je voor een fractie van de prijs een gloednieuw ogende keuken krijgt.

Onze hoogwaardige wrap folie is speciaal ontworpen om vlekken, krassen en andere kleine imperfecties te laten verdwijnen, waardoor je keuken er weer als nieuw uitziet! En om het helemaal af te maken, kunnen wij als extra optie zelfs nieuwe handgrepen en soft-close systemen plaatsen.

Bij Wrappen Keukens bieden we een breed scala aan trendy ontwerpen, stijlvolle kleuren en luxe texturen om de keuken van je dromen te creëren. En door onze snelle en efficiënte service is je keuken binnen één dag volledig getransformeerd! Je kunt diezelfde avond nog genieten van je vernieuwde keuken en je vrienden en familie versteld doen staan van het resultaat.

Maak je geen zorgen over duurzaamheid, want onze hoogwaardige wrapfolie is bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor je keuken jarenlang zijn prachtige uitstraling behoudt.

Gun jezelf de keuken waar je altijd van hebt gedroomd, zonder het gedoe, de kosten, wachttijden en rommel van een traditionele renovatie.

Laat ons je ontzorgen tijdens het gehele proces. Het enige waar jij je op hoeft voor te bereiden, is de overweldigende emotie die je zult ervaren van het resultaat!

Laat je keuken stralen als nooit tevoren!

Maak je keuken het middelpunt van je woning en beleef culinair plezier in stijl!

Wil jij weten wat jouw keuken wrap precies gaat kosten?

Gebruik onze handige kosten calculator en ontvang direct een prijsopgave op maat
Ga naar de calculator
+31 6 25463356
via whatsapp bereikbaar

Waarom je Keuken Laten Renoveren?

Zoek je naar een snelle, betaalbare en duurzame oplossing om je keuken nieuw leven in te blazen? Dan is het wrappen van je keuken dé perfecte optie!

Met eindeloze ontwerp- en uitvoeringsmogelijkheden kun je op een eenvoudige manier je keuken een frisse, unieke en eigentijdse uitstraling geven, zonder de kosten en het gedoe van een traditionele keukenrenovatie. Ontdek nu hoe jouw keuken kan transformeren met onze wrapfolie!

Kostenbesparend

Het wrappen van je keuken is een uiterst efficiënte en kostenbesparende optie in vergelijking met het vervangen van keukenkastjes, apparatuur of aanrechtblad. Voor een fractie van de prijs van een traditionele keukenrenovatie krijg je hetzelfde verbluffende resultaat en bespaar je ook nog eens honderden euro's. Geniet van het dubbele "wow"-gevoel: een prachtige vernieuwde keuken én extra geld in je zak!

Snel

Met onze keuken-wrap service kun je binnen één dag een volledig getransformeerde keuken hebben. Geen wekenlange of maandenlange wachttijden voor een nieuwe keuken, maar direct genieten van jouw vernieuwde ruimte. In no time heb je een prachtige gerenoveerde keuken waar je meteen van kunt genieten!

Veelzijdig

Met het wrappen van je keuken heb je toegang tot een uitgebreid assortiment van ontwerpmogelijkheden. Of je nu een moderne, minimalistische, klassieke look wilt creëren, of juist iets totaal unieks, de keuzes zijn eindeloos! Je kunt spelen met kleuren, patronen, texturen en combinaties om precies de uitstraling te krijgen die bij jou en je interieur past. Geef je keuken een persoonlijke touch en laat je creativiteit de vrije loop met onze diverse mogelijkheden!

Duurzaam

Onze hoogwaardige keuken wraps zijn ontworpen om slijtage, vlekken en krassen te weerstaan, waardoor je keuken er altijd als nieuw uit blijft zien. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, je kunt dus zonder gedoe genieten van een prachtige keuken die erg lang mee gaat. Investeer in duurzaamheid en behoud van schoonheid en kies voor onze hoogwaardige keuken wraps!

Milieuvriendelijk

Kiezen voor het wrappen van je keuken is niet alleen een slimme, maar ook een duurzame keuze. Het vermindert namelijk de noodzaak om nieuwe keukenmaterialen te produceren en oude weg te gooien, waardoor afval wordt verminderd en natuurlijke hulpbronnen worden behouden. Met onze milieuvriendelijke aanpak kun je jouw keuken een frisse look geven en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Ga groen met een keuken wrap!

Geen verbouwing rommel

In tegenstelling tot een conventionele keukenrenovatie, zorgt het wrappen van je keuken voor minimale overlast, stof en rommel. Ook blijft tijdens het hele proces je keuken gewoon volledig functioneel. Geen gedoe en geen tijdelijk ongemak, alleen maar genieten van een vlotte en probleemloze opwaardering van je keuken. Ontdek het gemak van een keuken wrap zonder gedoe!

Flexibel

Het wrappen van je keuken is een niet-permanente verandering. Mocht je na verloop van tijd dus van stijl willen veranderen, dan kan de wrap eenvoudig worden verwijderd zonder schade aan de oorspronkelijke oppervlakken. Zo heb jij de vrijheid om je keuken aan te passen aan nieuwe trends of persoonlijke voorkeuren zonder enige zorgen. Met onze keuken wraps kun je keer op keer van een vernieuwde keuken genieten!

Wanneer kun je jouw keuken renoveren

Bij het renoveren van je keuken met behulp van een keuken wrap, is het essentieel om te weten welke delen geschikt zijn om te wrappen en welke niet.

Voor het wrappen van je keuken maken we gebruik van speciale wrap folie, die perfect over kleine vlekjes en krasjes kan worden aangebracht. Hierdoor krijgt je keuken direct een vernieuwde uitstraling!

Als er grotere beschadigingen, barsten of deuken zijn in je kastjes, lades of aanrechtblad, kunnen we deze eerst opvullen met plamuur. Zodra het oppervlak weer glad is, kunnen we de wrap folie er moeiteloos overheen plaatsen, waardoor de beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. Als extra optie kunnen we zelfs nieuwe handgrepen en soft-close systemen plaatsen, waardoor je keuken er weer als nieuw uitziet en aanvoelt.

Een keukenrenovatie met wrapfolie is dus erg efficiënt. Uiteraard is het van belang dat je keuken in goede basisconditie verkeert, zodat hij nog vele jaren meegaat.

Mocht je twijfelen over de mogelijkheden voor jouw keuken, neem dan gerust contact met ons op. Met de juiste keuzes en deskundige begeleiding kun je binnen no-time en voor een fractie van de kosten van een traditionele renovatie genieten van een volledig vernieuwde keuken!

Keukenrenovatie? Wat kan wel en wat kan niet?

Wel te Wrappen

Keukenkastdeuren

Bij een keukenrenovatie met wrapping is het wrappen van de keukenkastdeur de meest voorkomende en populaire keuze. Of het nu gaat om gladde oppervlakken, houtfineer of MDF, met de juiste wrap en een professionele aanbrenging kunnen deze oppervlakken op effectieve wijze worden getransformeerd en beschermd. Geef je keuken een prachtige make-over en bescherm tegelijkertijd je kastdeuren tegen dagelijkse slijtage met onze hoogwaardige wraps!

Keukenlades

Naast de kastdeuren kunnen ook de keukenlades op dezelfde manier worden gewrapt, zodat een consistente ontwerpstijl behouden blijft of juist om te experimenteren met verschillende kleuren of stijlen. Voeg een vleugje creativiteit toe aan je keuken door bijvoorbeeld de lades te laten wrappen in een andere kleur en geniet van een naadloze en harmonieuze uitstraling in je vernieuwde keuken!

Keukenapparatuur

Veel keukenapparatuur, zoals vaatwassers, koelkasten en magnetrons, kunnen ook worden gewrapt. Dit biedt een geweldige manier om apparaten in de keukenstijl te integreren en je keuken een ultiem gerenoveerde uitstraling te geven.

Keukenachterwanden

Een snelle en handige manier om je keuken een complete make-over te geven en je renovatie af te ronden, is het wrappen van de keukenachterwand. De mogelijkheid om je achterwand te wrappen hangt echter af van het materiaal dat momenteel op je achterwand aanwezig is. Gelukkig is het voor de meeste gladde oppervlakken geen enkel probleem om te wrappen. Geef je keuken een laatste vleugje stijl en vernieuw je ruimte met een prachtige keuken achterwand-wrap!

Niet te Wrappen

Tegels

In het algemeen is het niet aan te raden om tegels te wrappen. De textuur en vochtigheidsniveaus in keukens kunnen het hechtingsproces van wraps bemoeilijken en ervoor zorgen dat ze niet langdurig mooi blijven. Als je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor het vernieuwen van tegels, kunnen we je graag adviseren over alternatieve mogelijkheden die beter geschikt zijn voor dit specifieke oppervlak.

Houten werkbladen

Het wordt niet aanbevolen om houten werkbladen te wrappen vanwege het intensieve gebruik en het risico op beschadiging door messen. Houten werkbladen zijn vatbaar voor slijtage en hebben specifieke onderhoudsbehoeften, waardoor het wrappen ervan niet de meest geschikte optie is.

Kraan en gootsteen

In de meeste gevallen is het niet verstandig om kranen en gootstenen te wrappen vanwege het frequent gebruik en het contact met water. Dit kan de levensduur van de wrap verkorten en kan zelfs leiden tot afbladdering.

Gebogen of sterk gewelfde oppervlakken

De beste resultaten bij het wrappen worden bereikt op vlakke of licht gebogen oppervlakken. Sterk gewelfde oppervlakken kunnen uitdagingen opleveren bij het aanbrengen van de wrap en kunnen van invloed zijn op het gewenste eindresultaat. Voor een strak en professioneel resultaat adviseren we om te kiezen voor oppervlakken die goed geschikt zijn voor het wrappen. Als je twijfelt over de geschiktheid van een bepaald oppervlak, staan onze experts klaar om je te helpen en te adviseren over de beste opties voor jouw keukenrenovatie.
Om te bepalen welke delen van je keuken geschikt zijn om te wrappen, is het van cruciaal belang om samen te werken met een professionele en ervaren keuken wrapping service. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste materialen en ontwerpen die passen bij jouw unieke keuken. Door nauw samen te werken, zorgen we ervoor dat je het gewenste resultaat bereikt en een keuken krijgt die je met trots kunt tonen aan anderen. Laat ons je begeleiden en de mogelijkheden ontdekken om je keuken een prachtige transformatie te geven!

Het renoveren van je keuken met wrapfolie biedt een fantastische mogelijkheid om je keuken te transformeren. Echter, het is van belang om te weten welke delen wel en niet geschikt zijn om te wrappen. Met onze professionele begeleiding en expertise, kunnen we de juiste keuzes maken om je keuken een prachtige vernieuwing te geven. Binnen no-time kun je genieten van een compleet vernieuwde keuken waar je vol trots van zult genieten. Laat ons je helpen om de keuken van je dromen werkelijkheid te maken!

Benieuwd wat de kosten voor het laten wrappen van jouw keuken zijn?

Ontvang direct een prijsopgave
Ontvang prijsopgave
+31 6 25463356
via whatsapp bereikbaar

Hoe lang duurt het renoveren van een keuken met wrapfolie?

Het wrappen van je keuken is een uiterst betaalbare, razendsnelle en efficiënte manier om je keuken te renoveren. Binnen de kortste keren krijgt je keuken een volledig nieuwe uitstraling. De duur van het wrapproces kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de keuken, de complexiteit van het ontwerp en het aantal oppervlakken dat moet worden gewrapt. Desondanks kunnen we over het algemeen een nauwkeurige schatting geven van de tijdsduur, zodat je precies weet wanneer je kunt genieten van je prachtig vernieuwde keuken.
Gemiddelde Tijd
Voor een standaard formaat keuken, waarbij de te wrappen onderdelen bestaan uit keukenkast deuren, lades en de keukenachterwand, voltooien we het hele proces meestal in slechts 1 dag. Onze efficiënte aanpak omvat het zorgvuldig voorbereiden van de oppervlakken, het nauwkeurig aanbrengen van de wrapfolie en het zorgvuldig afwerken van het gehele project. Je keuken zal in een mum van tijd een schitterende en vernieuwde uitstraling hebben!

Factoren die de Tijdsduur Beïnvloeden

Keukenomvang
Bij grotere keukens, met een overvloed aan kastdeuren, lades en een uitgebreid werkblad, is het begrijpelijk dat het wrapproces meer tijd in beslag neemt. Onze ervaren professionals zullen echter nog steeds efficiënt werken om ervoor te zorgen dat je keuken snel en prachtig wordt getransformeerd. De extra tijd die nodig is, zal zich vertalen in een keuken die er volledig vernieuwd uitziet en perfect past bij jouw wensen en stijl.
Ontwerpcomplexiteit
Wanneer het ontwerp van de keuken wrap complex is, bijvoorbeeld door specifieke patronen of gelaagde afwerkingen, kan dit vanzelfsprekend meer tijd vergen voor het nauwkeurig aanbrengen. Ons toegewijde team van professionals zorgt er echter voor dat elk detail met precisie wordt behandeld, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Het mag dan wat meer tijd kosten, maar het prachtige eindproduct zal zeker de moeite waard zijn.
Reparatiewerkzaamheden
Indien er reparatiewerkzaamheden nodig zijn voordat we aan het wrappen beginnen, bijvoorbeeld het opvullen van grotere beschadigingen, kan dit extra tijd in beslag nemen. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat alle benodigde reparaties met zorg worden uitgevoerd, om ervoor te zorgen dat de keuken in optimale staat is voordat we de hoogwaardige wrap folie aanbrengen. Deze extra aandacht aan voorbereiding is essentieel om een duurzaam en prachtig resultaat te garanderen, waar je nog vele jaren van zal genieten.
Als je precies wilt weten hoe lang het wrappen van jouw specifieke keuken zal duren, is het raadzaam om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je een gedetailleerd plan bieden en je helpen bij het bepalen van het beste tijdstip voor het uitvoeren van je project. Wij zijn uiterst flexibel en zorgen altijd dat de afspraak perfect aansluit bij jouw agenda en behoeften.

Keuken Renovatie Kosten?

Het renoveren van je keuken door hem te laten wrappen is een slimme en kostenefficiënte manier om je keuken een geheel nieuwe uitstraling te geven, zonder de hoge kosten van een traditionele renovatie. De totale kosten van het wrappen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de keuken, het ontwerp en eventuele reparatiewerkzaamheden.

Over het algemeen variëren de kosten voor het wrappen van een keuken tussen de €750 en €3000.

Voor een standaard keuken met gemiddelde afmetingen en een eenvoudig ontwerp, kun je verwachten dat de kosten aan de lagere kant van dit spectrum liggen. Bij een grotere keuken, meer complexe ontwerpkeuzes of wanneer er voorbereidende reparatiewerkzaamheden nodig zijn, kunnen de kosten meer naar de hogere kant van het spectrum neigen.

Ongeacht de omvang van het project, is het wrappen van je keuken nog steeds een voordelige en prachtige oplossing om je keuken nieuw leven in te blazen.
Hier zijn enkele belangrijke punten die van invloed zijn voor de prijsbepaling
Keukenomvang
De omvang van je keuken is een essentiële factor bij het bepalen van de kosten. Over het algemeen zal de renovatie van grotere keukens met meer kastdeuren, lades en werkbladen, hogere kosten met zich meebrengen dan kleinere keukens.
Materiaalkeuze
Er bestaan diverse soorten wrap folies, elk met een eigen prijs en kwaliteitsniveau. Hoewel hoogwaardige folies soms iets duurder kunnen zijn, bieden ze vaak een langere levensduur en een betere esthetische uitstraling.
Ontwerpcomplexiteit
Indien je een op maat gemaakt ontwerp verkiest met specifieke patronen, texturen of unieke kleuren, kunnen de kosten hoger uitvallen dan bij een eenvoudiger ontwerp.
Extra Werkzaamheden
Indien er voorafgaand aan het wrappen reparatiewerkzaamheden nodig zijn, zoals het opvullen van beschadigingen of het herstellen van kastdeuren, kunnen er extra kosten worden berekend.
Bij ons krijg je waar voor je geld met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het wrappen van je keuken is aanzienlijk goedkoper dan een conventionele keukenrenovatie, en het bespaart je tijd en overlast. Bovendien is het een duurzame en milieuvriendelijke optie, omdat we bestaande materialen hergebruiken en afval verminderen.

Voor een nauwkeurige kostenraming voor het wrappen van jouw keuken kun je het beste een offerte aanvragen. We adviseren je graag over de beste keuzes die passen bij jouw budget en ontwerp wensen. Zo kun je binnenkort genieten van een vernieuwde keuken die perfect bij jou past.

Je keuken renoveren met hoogwaardige kwaliteit wrap folie

Het maken van de juiste keuze in wrapfolie voor je keukenrenovatie is essentieel. Hoewel goedkope folie misschien aantrekkelijk lijkt vanwege de lagere kosten, is het op de lange termijn verstandiger om te investeren in hoogwaardige keuken wrap folie. De duurzaamheid, esthetiek en het gemakkelijke onderhoud maken deze keuze meer dan de moeite waard. Door te kiezen voor kwaliteit kun je langdurig genieten van een prachtig gerenoveerde keuken die zijn schoonheid behoudt.

Waarom Kwaliteit telt

Duurzaamheid
De hoogwaardige folie is vervaardigd met materialen van topkwaliteit, wat betekent dat het bestand is tegen het dagelijkse gebruik in de keuken. Het is veel minder gevoelig voor krassen, vlekken en slijtage, waardoor je langdurig kunt genieten van een prachtig resultaat. Met deze duurzame folie hoef je je geen zorgen te maken over het behoud van de uitstraling van je gerenoveerde keuken, zelfs niet na intensief gebruik.
Esthetiek
Met hoogwaardige folie krijg je niet alleen duurzaamheid, maar ook een verbluffende print- en kleurweergave. Dit zorgt voor een uiterst realistische uitstraling, waardoor je keuken een luxueuze en professionele look krijgt. De fijne details en levendige kleuren van de folie tillen het ontwerp naar een hoger niveau en geven je keuken een stijlvolle uitstraling die indruk zal maken op iedereen die het ziet.
Gemakkelijk Onderhoud
Folie van lagere kwaliteit kan soms moeilijker schoon te maken zijn, waardoor vuil en vet zich gemakkelijk kunnen ophopen. Daarentegen is hoogwaardige folie doorgaans eenvoudig te reinigen en te onderhouden met een vochtige doek. Dit maakt het schoonhouden van je vernieuwde keuken een moeiteloze taak en zorgt ervoor dat je keuken er altijd fris en stralend uitziet. Met minimale inspanning behoudt je keuken zijn glans en blijft hij er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik.
Langere Levensduur
Hoogwaardige folie is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een duurzame en waardevolle investering is op de lange termijn. In vergelijking met goedkopere folies die sneller slijten en eerder vervangen moeten worden, biedt hoogwaardige folie een langdurige oplossing voor je keukenrenovatie. Door te kiezen voor kwaliteit, geniet je niet alleen direct van een prachtige nieuwe uitstraling, maar bespaar je ook op de kosten en moeite van het vervangen van je folie in de toekomst. Het is een slimme keuze die zichzelf terugbetaalt in de vorm van een langdurig prachtig resultaat.
Bestendigheid tegen Verkleuring
In tegenstelling tot goedkope folie, die na verloop van tijd kan vervagen of verkleuren door blootstelling aan zonlicht en vocht, blijft hoogwaardige folie veel langer mooi en behoudt het beter zijn oorspronkelijke kleuren. Door te kiezen voor hoogwaardige folie, kun je ervan verzekerd zijn dat je keuken er langdurig fris en levendig uit blijft zien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaging of verkleuring. Het is een investering in de schoonheid en levensduur van je keuken.
Esthetisch zijn er vele soorten folies beschikbaar, maar ze zijn het best te onderverdelen in de volgende categorieën.
Matte folie
De matte folie is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een moderne en strakke uitstraling zonder enige lichtweerkaatsing. Met een breed scala aan kleuropties kun je de perfecte tint kiezen die naadloos aansluit bij jouw keukenontwerp. Of je nu voor een tijdloos zwart-witpalet gaat of liever een levendige kleur wilt toevoegen, de matte folie biedt talloze mogelijkheden om jouw keuken een stijlvolle make-over te geven.
Hoogglans folie
Met de extra glanzende toplaag krijgt je keuken een luxueuze uitstraling die direct in het oog springt. De glanzende folie voegt een vleugje elegantie toe aan je keuken en laat de kleuren en patronen op een opvallende manier stralen. Of je nu een moderne, chique uitstraling wilt creëren of een vleugje glamour wilt toevoegen, de glanzende folie is de perfecte keuze voor een verfijnde en stijlvolle keukenrenovatie.
Folie met opdruk
Met een opdruk-wrap kun je jouw keuken moeiteloos transformeren in een stijlvolle en unieke ruimte. Creëer het uiterlijk van beton, hout, marmer en vele andere ontwerpen op je keukenbladen, kastjes en lades. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je jouw keuken perfect kan afstemmen op je persoonlijke smaak en interieurstijl. Of je nu een natuurlijke, rustieke uitstraling wilt of juist een moderne en kleurrijke ambiance, met een opdruk-wrap is alles mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop en geef jouw keuken een make-over die indruk maakt op iedereen die binnenkomt!
Ongeacht welke folie-uitvoering je ook kiest, raden we altijd aan om te gaan voor hoogwaardige folie. Deze variant is over het algemeen gebruiksvriendelijker omdat het beter hecht en minder kans heeft op ongewenste vouwen of bobbels. Het is echter essentieel dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd om het beste resultaat te bereiken. Vertrouw ons ervaren team om je keuken te renoveren met de juiste folie en om het mooiste eindresultaat te realiseren. Met onze expertise ben je verzekerd van een keukenrenovatie waar je trots op zult zijn!

Keuken Renovatie

Bij Wrappen Keukens bieden we een slim en kostenbesparend alternatief voor de traditionele keukenrenovatie. In tegenstelling tot het uitgebreide proces van een traditionele renovatie, waarbij planning, budgettering en sloopwerkzaamheden vereist zijn, bieden wij een snelle en efficiënte oplossing.

Met onze keukenrenovaties kun je bijna dezelfde esthetische resultaten behalen als bij een traditionele renovatie, maar dan voor een fractie van de prijs en zonder al het gedoe. In korte tijd transformeren we je keuken door het wrappen van de kastjes en bieden we nog veel meer mogelijkheden en extra’s zoals; nieuwe handgrepen en soft-close systemen.
Naast het wrappen van de keukenkastjes, kunnen we beschadigingen herstellen, handgrepen vervangen en zelfs keukenbladen, de achterwand en keukenapparatuur, zoals koelkasten en magnetrons, van kleur en design veranderen met behulp van onze speciale folies.

Als je keuken nog in de basis in goede staat verkeert, maar je wilt hem een complete make-over geven en hem weer een moderne uitstraling geven, dan is een keukenrenovatie van Wrappen Keukens de juiste keuze! Je keuken zal er nieuw uitzien zonder de hoge kosten en het langdurige proces van een traditionele renovatie.

Voordelen van het laten wrappen van je keuken

Het laten wrappen van je keuken biedt diverse voordelen, waaronder
Kostenbesparing
Met een keuken wrapping renovatie kun je je keuken op een budgetvriendelijke manier een compleet nieuwe uitstraling geven. Het is een voordelig alternatief voor een volledige keukenrenovatie, waarbij je hoge kosten voor nieuwe kasten, werkbladen en apparatuur kunt vermijden. Door te kiezen voor keuken wrapping, kun je geld besparen terwijl je toch een frisse en vernieuwde keuken creëert.
Snelle Transformatie
Met een keuken-wrap-renovatie kun je in korte tijd je keuken transformeren. Meestal is het volledige wrapproces binnen één dag afgerond, waardoor je snel kunt genieten van je vernieuwde keuken. Dit in tegenstelling tot traditionele keukenrenovaties, die vaak weken of zelfs maanden in beslag kunnen nemen. Door te kiezen voor keukenwrapping bespaar je niet alleen tijd, maar vermijd je ook de overlast en het gedoe van een langdurige verbouwing. Zo kun je snel weer gebruik maken van je keuken en genieten van het prachtige resultaat.
Duurzaamheid
Wrap folie van hoge kwaliteit biedt uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik. Het overtreft zelfs spuitwerk als het gaat om bescherming tegen krassen en vlekken. Wanneer je je keuken laat wrappen, kun je erop vertrouwen dat deze langdurig mooi blijft, zelfs bij intensief gebruik.
Veelzijdigheid in Ontwerp
Bij keuken wrap renovaties is er een uitgebreide keuze aan ontwerpen, kleuren en afwerkingen beschikbaar. Hierdoor kun je je keuken volledig aanpassen aan je persoonlijke smaak en interieur, iets wat bij traditionele keukens vaak beperkter is. Met wrap folie kun je je creativiteit de vrije loop laten en een unieke keuken creëren die perfect bij jouw stijl past.
Geen Gedoe
Keuken Wrap renovaties veroorzaken aanzienlijk minder overlast dan een volledige renovatie. Er zijn geen sloopwerkzaamheden of bouwstof, waardoor je keuken tijdens het hele proces volledig functioneel blijft. Je hoeft je dagelijkse activiteiten niet te onderbreken en kunt gewoon doorgaan met het gebruiken van je keuken terwijl het transformeren plaatsvindt. Dit maakt keukenwrapping een handige en stressvrije optie voor het vernieuwen van je keuken.
Milieuvriendelijk
Kiezen voor keuken wrap renovatie is een milieubewuste beslissing, aangezien het bestaande keukenonderdelen hergebruikt en er daardoor minder afval ontstaat. In plaats van alles te vervangen, geven we jouw keuken een nieuwe look door de oppervlakken te wrappen met hoogwaardige folie. Hierdoor verminderen we de behoefte aan nieuwe materialen en dragen we ons steentje bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van afval.
Flexibiliteit
Indien je in de toekomst je keukenstijl wilt aanpassen, is het een eenvoudige taak om de wrap folie te verwijderen en te vervangen voor een nieuwe. Het verwijderingsproces is niet schadelijk voor de originele oppervlakken, waardoor je de vrijheid hebt om je keuken opnieuw te wrappen met een geheel ander ontwerp of kleurenschema. Zo kun je altijd je keuken vernieuwen en aanpassen aan je veranderende smaak en interieurvoorkeuren.
Verbergen van Beschadigingen
Door je keuken te wrappen, kunnen kleine vlekken, krassen en beschadigingen in je keukenkasten en werkbladen effectief worden verdoezeld, waardoor je keuken weer een frisse uitstraling krijgt. De hoogwaardige wrapfolie is ontworpen om deze imperfecties te camoufleren en een vernieuwde look te creëren. Hierdoor hoef je geen nieuwe kasten of werkbladen aan te schaffen, wat tijd en geld bespaart, terwijl je toch een prachtig resultaat behaalt.
In essentie is keukenwrapping een budgetvriendelijke, snelle en veelzijdige oplossing om je keuken te transformeren en een prachtige, vernieuwde ruimte te creëren waar je met plezier kunt koken en genieten van het leven. Met de diverse ontwerpmogelijkheden en hoogwaardige folies kun je je keuken volledig naar eigen smaak aanpassen. Of je nu kiest voor een moderne, klassieke, of juist een unieke look, keuken-wrap-renovaties bieden de vrijheid om jouw droomkeuken te realiseren zonder de kosten en overlast van een traditionele keukenrenovatie.

Keuken Wrappen Voor en Na

Meest gestelde vragen

Kunnen jullie ook andere elementen en meubelstukken wrappen?

Onze expertise ligt in het wrappen van keukens, waarbij we keukenkastjes en aanrechtbladen transformeren. Maar dat is niet het enige wat we kunnen doen! Als je andere onderdelen van je interieur zoals, kasten, apparatuur of meubelstukken met vlakke oppervlakken, wilt laten wrappen, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en jouw interieurwensen kunnen realiseren!

Zijn jullie in heel Nederland actief?

Wanneer je ons inschakelt voor het wrappen van jouw keuken, plannen we een afspraak op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt. Onze service is beschikbaar op alle dagen van de week, en we wrappen keukens door heel Nederland. In sommige gevallen gaan we zelfs net over de grens. Aarzel dus niet om vrijblijvend informatie aan te vragen! We staan klaar om je te helpen en je te voorzien van alle nodige details.

Wat kost het wrappen van mijn keuken?

Elke keuken is uniek, het bepalen van de kosten voor het wrappen van jouw keuken is dan ook sterk afhankelijk van factoren, zoals de grootte en indeling van je keuken. Als je een exacte prijs voor jouw keuken wilt ontvangen, kun je hier klikken om een offerte aan te vragen. Als je wat foto’s meestuurt kunnen we een exacte prijsraming voor je opstellen.

Kunnen jullie ook de binnenzijde van mijn kastjes wrappen?

Ja, we kunnen absoluut ook de binnenkant van je keuken mee wrappen. Maar deze werkzaamheden vallen buiten de standaard geoffreerde elementen. Normaal gesproken wrappen we alleen de zichtbare delen van de keuken, het exterieur. Als je echter ook het interieur wilt laten wrappen, is dit mogelijk tegen een meerprijs. We willen je alleen wel waarschuwen dat het wrappen van het interieur de kosten flink kan laten oplopen. Omdat we natuurlijk meer tijd en folie zullen nodig hebben. Of jij het dit waard vindt voor gedeeltes van je keuken die je toch nauwelijks ziet, is natuurlijk geheel je eigen keuze. Als je meer informatie wilt over deze optie, neem dan gerust contact met ons op.

Kan de folie er ook zonder schade weer af?

Onze folie is van hoge kwaliteit en bevat een sterke laag hechtende lijm, waardoor het niet gemakkelijk te verwijderen is. Dit is bewust gedaan, want folie die te gemakkelijk loslaat is niet wenselijk. Maar maak je geen zorgen, als je de folie wilt verwijderen, kan dit zonder schade aan de keukenkastjes te veroorzaken. We zorgen ervoor dat de folie stevig vastzit, maar ook op een veilige manier te verwijderen is wanneer dat nodig is.

Als ik mijn keukenblad laat wrappen, hoe zit het dan met hete pannen?

Onze hoogwaardige keukenfolie is niet ontworpen om extreem hoge temperaturen te weerstaan. We adviseren je daarom altijd onderzetters te gebruiken als je hete oven schalen of pannen op een met folie bekleed oppervlak plaatst. Op deze manier kun je de folie eenvoudig beschermen en ervoor zorgen dat het in goede staat blijft.

Gaat de folie op een bepaald moment loslaten?

Onze kwaliteits folie hecht in principe optimaal en laat niet zomaar los. Mocht er echter toch een deel van de folie loskomen, dan onderzoeken we graag hoe dit is gebeurd. Als de schade onder de garantie valt, zullen we deze kosteloos herstellen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zorgen ervoor dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Heb ik garantie op jullie folie en werk?

Absoluut! We hebben volledig vertrouwen in de uitstekende kwaliteit van onze wrapfolie en onze professionele werkwijze, wat resulteert in een prachtig eindresultaat. Om die reden bieden we maar liefst levenslang garantie op de folie. We streven naar jouw tevredenheid en willen dat je jarenlang kunt genieten van een schitterende keuken.

Hoe maak ik de beplakte oppervlaktes schoon?

Het schoonmaken van jouw met folie beklede keuken is eenvoudig en vergt geen speciale behandeling. Gebruik gewoon milde schoonmaakmiddelen zoals je dat normaal ook doet. Het is echter raadzaam om schuurmiddelen of schuursponzen te vermijden, vooral in de buurt van de hoeken, omdat de folie per ongeluk kan loslaten als je met een ruw product over de hoeken veegt. Met zorgvuldig onderhoud kun je ervoor zorgen dat jouw folie keuken er altijd stralend uitziet!

 

Hoelang blijft de folie goed?

Bij het wrappen van keukens gebruiken we uitsluitend kwaliteits folie, wat betekent dat de folie zijn mooie uitstraling en hoogwaardige kwaliteit minstens 10 jaar behoudt. Met goed onderhoud, waarbij je de folie reinigt met de juiste middelen, kun je de levensduur van de kwaliteit folie nog verder verlengen. Zo kun je nog langer genieten van een prachtige en vernieuwde keuken!

Neem nu contact op

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op.

Contact Informatie

+31 6 25463356
info@wrappenkeukens.nl
Spaarnwouderweg 1125K
 2141 BN Vijfhuizen
menu